Overzicht van verzekeringen voor kleine bedrijven: inzicht in basisbehoeften voor zakelijke verzekeringen

Toegegeven, alle soorten bedrijven hebben – in ieder geval – een basisaansprakelijkheidsverzekering nodig. Het is altijd verstandig om je bedrijf zoveel mogelijk te beschermen. Alle industrieën zijn tegenwoordig om de een of andere reden onderworpen aan rechtszaken. Zelfs als u het grootste deel van uw werk vanuit huis doet, zijn er nog steeds enkele risico’s om rekening mee te houden, zoals inbreuk op het auteursrecht. Gelukkig zijn aangepaste commerciële verzekeringspolissen beschikbaar voor kleine bedrijven, zodat u kunt zoeken naar offertes die zijn afgestemd op uw bedrijfstype en bedrijfsgrootte.

U moet de tijd nemen om uzelf te informeren over de vier basistypen dekking Publieke aansprakelijkheid, commercieel eigendom, bedrijfsvoertuigen en werknemerscompensatie. Als u geen leveringen doet of uw auto gebruikt voor iets dat verband houdt met uw bedrijf, heeft u deze dekking waarschijnlijk niet nodig in uw polis. Als u geen werknemers heeft, hoeft u werknemers niet te compenseren.

Zelfs als u een klein aantal werknemers heeft, moet u mogelijk al dan niet een vergoeding voor werknemers ontvangen, afhankelijk van uw staatswetten en de hoeveelheid risico die bij werknemers betrokken is. Er is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor particulieren zoals advocaten, accountants, consultants, makelaars, enz. Publieke verantwoordelijkheid en professionele verantwoordelijkheid zijn niet hetzelfde.

Er zijn enkele risico’s die zijn uitgesloten onder commerciële verzekeringen voor kleine bedrijven, ondanks het feit dat ze aanzienlijke verliezen met zich mee kunnen brengen. Overstromingen en orkanen vereisen bijvoorbeeld “gespecialiseerd beleid” en dat komt omdat verzekeringsmaatschappijen niet zo’n groot bedrag willen betalen aan alle getroffen bedrijven binnen een klein geografisch gebied.

Commerciële verzekeringsdekking voor kleine bedrijven

Hier zijn enkele van de dingen die verzekeringen voor kleine bedrijven zullen beschermen tegen, in het algemeen, uw bedrijf:

• Als iemand op enigerlei wijze gewond raakt terwijl hij zich op fysiek terrein bevindt dat verband houdt met uw bedrijf

• Als de klant eigendommen heeft beschadigd door u of uw werknemers

• Als uw producten schade toebrengen aan iemand of hun eigendom

• Als u de afbeelding van een klant in uw advertenties gebruikt en u probeert aan te klagen voor auteursrecht

• Als uw bedrijf wordt genoemd in een rechtszaak voor medische kosten en materiële schade

Hoe zit het met je blessures? Wat gebeurt er met uw bedrijf als u iets overkomt? Dit zijn ook dingen om te overwegen bij het toevoegen van gespecialiseerde dekking aan uw polis.

Gebruik gewoon het internet om de juiste te vinden Commerciële verzekeringen voor kleine bedrijven Voor u, te beginnen met Hiscox Business Insurance. Controleer uw verzekering elk jaar om er zeker van te zijn dat deze nog steeds in overeenstemming is met uw behoeften.

Add Comment