Ontvang offertes voor autoverzekeringen: informatie over de belangrijkste dingen om te overwegen bij het vergelijken van polissen

Het is tegenwoordig heel gemakkelijk om online offertes voor autoverzekeringen te krijgen. Het deel dat niet eenvoudig is, is eigenlijk het vergelijken van biedingen en beslissen welke het type (en) dekking biedt dat u hard nodig hebt tegen een redelijke prijs. Om aan de slag te gaan, moet u enkele gegevens invullen en op de knop “Verzenden” drukken. De soorten details die u moet verstrekken, variëren van site tot site. Experts raden aan om ten minste drie aanbiedingen te vergelijken voordat u uw definitieve beslissing neemt. Zie ook uw huidige polis. Het is misschien nog steeds de beste optie voor u.

Als u iemand anders aan uw beleid wilt toevoegen, zoals een tiener of echtgenoot, moet u ook hun gegevens toevoegen bij het aanvragen van offertes. Wat voor soort dekking heb je nodig? De meeste staten vereisen dat bestuurders een soort autoverzekering hebben. Ken de minimale vereisten van uw staat. Zelfs als u denkt dat u het al weet, controleer dan nogmaals of er niets is veranderd sinds de laatste keer dat u een autoverzekering hebt gekocht.

De meeste staten vereisen op zijn minst dat bestuurders een aansprakelijkheidsverzekering hebben. Bij het kopen van dit type verzekering worden de dekkingslimieten meestal met drie cijfers aangegeven. Het eerste getal verwijst naar het maximale lichamelijk letsel (in duizenden dollars) voor één persoon die gewond is geraakt bij een ongeval. Het tweede cijfer geeft de maximale aansprakelijkheid aan voor elk letsel dat zich voordoet bij het ongeval en het derde cijfer geeft de maximale aansprakelijkheid aan voor schade aan eigendommen. Houd hier rekening mee wanneer u online offertes voor autoverzekeringen probeert te krijgen.

Ontvang offertes voor autoverzekeringen voor PIP

Een ander ding om te overwegen is Letselschade Bescherming (PIP). Dit is nodig als u een belangrijke rol speelt in de financiën van uw gezin. Als je zwaargewond raakt, in het ziekenhuis ligt en niet in staat bent om te werken, en daarbovenop medische rekeningen moet betalen, komt je hele familie in de problemen. PIP is zeker een belangrijke dekking om te krijgen.

Uitgebreide dekking nodig? Als je een goedkope en oude auto hebt, mag je het niet doen. Dit type dekking compenseert u in het geval dat uw voertuig ernstig beschadigd raakt bij een ongeval of diefstal. Als het toch niet veel waard is, kan het een verspilling van geld zijn om te betalen voor een volledig gedekte polis. U kunt misschien beter het risico nemen en vervolgens het eigen risico betalen als het beschadigd is.

Nu je een aantal belangrijke dingen weet om op te letten wanneer Vraag offertes voor autoverzekeringen aan, kunt u naar Esurance gaan en hun opties bekijken. Er zijn tools die u helpen bij het kiezen van het beste autoverzekeringsplan, zoals “Coverage Advisor” en “Car Insurance Comparison”.

Add Comment