Mobile Friendly Insurance Agency Website Checklist

Aangezien meer dan 50% van de websitebezoekers en e-mailontvangers informatie op hun mobiele apparaten bekijken, en velen dit doen vanaf hun sociale mediaplatforms, is het altijd een goed idee om de website van uw verzekeringsagentschap te controleren om ervoor te zorgen dat uw klanten en prospects een positieve gebruikerservaring op de website hebben. Hier zijn enkele van de belangrijkste gebieden waarop u zich moet concentreren bij het beoordelen van de website van uw verzekeringsagentschap:

Maak geen aparte draagbare versie van uw website

Een paar jaar geleden had uw bedrijf mogelijk twee websites, een voor desktopgebruikers en een voor mobiele apparaten. Dit is tegenwoordig een heel slecht idee, omdat het uw inspanningen verdubbelt en klanten, potentiële klanten en zoekmachines kan irriteren.

Gebruik responsieve ontwerpprincipes

Responsief ontwerp maakt gebruik van markup om een website aan te passen op basis van de viewportgrootte. De methoden zijn snel gevorderd en u hoeft niet langer inhoud te verbergen voor mobiele gebruikers. U kunt uw inhoud bekijken voor zowel desktop- als mobiele gebruikers.

Gebruik altijd afbeeldingen met een hoge resolutie

Bij mobiele apparaten die retinaschermen met hoge resolutie gebruiken, is het van cruciaal belang dat uw website de hoogste resolutie aan beschikbare afbeeldingen gebruikt. Het wordt aanbevolen dat afbeeldingen van mobiele telefoons twee keer zo hoog zijn als desktopafbeeldingen om retinaschermen te accommoderen.

Grotere lettergrootten gebruiken

De grootte van de lettertypen is belangrijk als het gaat om mobiel ontwerp. Lettertypen moeten groot genoeg zijn om te lezen zonder verdere vergroting. De algemene vuistregel is om de hoofdlettergrootte rond de 14 pixels te houden.

De grootte van de knop moet ook groot zijn

De knoppen moeten ook groot zijn op mobiele apparaten. U wilt een potentiële klant niet frustreren omdat ze probeerden op de belknop te drukken, maar per ongeluk op uw privacybeleid drukten. Over het algemeen is 44p×44px een goede regel.

Houd het simpel

Het eenvoudigere ontwerp helpt ervoor te zorgen dat fouten worden geminimaliseerd bij het aanpassen van het formaat aan het mobiele apparaat. Het zal het ook gemakkelijker maken voor potentiële klanten en klanten om relevante informatie te vinden. Zorg ervoor dat u elk essentieel item op de website van uw verzekeringsagentschap bekijkt en de waarde ervan evalueert. Wordt elk item geplaatst waar bezoekers het het beste kunnen zien?

Google Mobile-compatibiliteitstest gebruiken

Google gebruiken Mobiele vriendentest Om ervoor te zorgen dat uw website mobielvriendelijk is en geen problemen ondervindt waardoor de site niet correct wordt weergegeven op mobiele apparaten. Google beschouwt een website als mobielvriendelijk als Googlebot de volgende belangrijke functies detecteert:

· Gebruiksvriendelijke koppelingen en knoppen op een mobiel apparaat

· Leesbaar tekstlettertype zonder in te zoomen

· De site vermijdt ongebruikelijke mobiele programma’s zoals Flash

· Inhoud en afbeeldingen worden automatisch aangepast zonder te scrollen

Als uw bureauwebsite moet worden bijgewerkt en er geen interne middelen zijn om dit te doen, of als uw bureau het inkomende verkeer en verzekeringsklanten wil vergroten, kunt u overwegen het initiatief van uw website uit te besteden aan een ervaren marketingbedrijf voor verzekeringsagentschappen.

Add Comment