Hoe een goedkope stacaravanverzekering te krijgen

Hoewel een stacaravanverzekering vergelijkbaar is met de verzekering van huiseigenaren, zijn er enkele verschillen waar u op moet letten bij het winkelen voor verzekeringsoffertes. Dit is wat een stacaravanverzekering dekt, evenals informatie over hoe u een goedkope stacaravanverzekering kunt krijgen.

Stacaravan verzekering

De stacaravanverzekering dekt:

1. Uw stacaravan

Een stacaravanverzekering beschermt uw stacaravan en andere structuren die u bezit en die er niet aan verbonden zijn. Het is gunstig om uw stacaravan te vervangen of te repareren nadat deze is beschadigd door brand, storm, vandalisme, bliksem, explosies, lekkages in het sanitair of andere ongevallen die in uw polis worden genoemd.

Er zijn twee soorten dekking: dekking van vervangingskosten en dekking van de werkelijke contante waarde. U betaalt om de vervangingskosten van het vervangen van uw stacaravan te dekken nadat deze is vernietigd. De dekking van de werkelijke contante waarde betaalt ook om uw huis te vervangen nadat het is vernietigd, maar alleen voor de afgeschreven waarde.

Standaardpolissen dekken uw stacaravan niet terwijl deze onderweg is, maar u kunt dekking voor ritbotsingen kopen als u verwacht deze te verplaatsen.

2. Uw persoonlijke eigendom

Een stacaravanverzekering beschermt uw persoonlijke bezittingen – kleding, meubels, apparaten, elektronica, gadgets, sportuitrusting, enz. Het is de moeite waard om ze te vervangen nadat ze zijn beschadigd door de bovenstaande risico’s

3. Uw vermogen

Een stacaravanverzekering beschermt uw vermogen. Hij betaalt de medische kosten van iemand anders wanneer u of uw gezin hem per ongeluk pijn doet, en materiële schadekosten wanneer u of uw gezin hun eigendom beschadigen. Het betaalt ook gerechtskosten en juridische kosten.

Goedkope stacaravanverzekering

Om de beste prijs voor een stacaravanverzekering te krijgen, moet u offertes krijgen van een aantal verschillende verzekeringsmaatschappijen. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door naar een verzekeringssite te gaan waar u offertes van meerdere bedrijven kunt krijgen. Het enige dat u hoeft te doen, is één eenvoudige vragenlijst invullen en wachten op uw offertes.

De beste online verzekeringsvergelijkingssites werken alleen voor bedrijven met een A-rating, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u niet wordt betaald voor een claim. De beste van deze sites bieden geldbesparende artikelen en beschikken over een online chatservice, zodat u antwoorden op uw vragen kunt krijgen van verzekeringsexperts (zie onderstaande link.)

Add Comment