Goedkope High Risk Online Home Insurance

Als uw huis een hypotheek heeft, zal de geldschieter aandringen op het kopen van een verzekering voor huiseigenaren. De overgrote meerderheid van de mensen die geen hypotheek op hun huis hebben, kiest er echter nog steeds voor om een verzekering te kopen omdat hun huis hun grootste bezit vertegenwoordigt en – natuurlijk – alles wil doen wat ze kunnen om dit actief te beschermen.

Het belangrijkste dat huiseigenaren doen om hun huizen te beschermen, is om een opstalverzekering te kopen. Dit wil niet zeggen dat alle opstalverzekeringen gelijk zijn – het is heel goed mogelijk om online goedkope risicovolle opstalverzekeringen te vinden.

In feite, gewoon door de woorden “huiseigenaarsverzekering” te typen [followed by the name of your state]Op elke zoekmachine vindt u letterlijk tientallen sites die u aanmoedigen om de verzekeringsprijzen van huiseigenaren van verschillende verzekeringsmaatschappijen te vergelijken.

Als u echter echt de laagste prijs ooit wilt vinden om uw huis te verzekeren, moet u weten hoe u de formulieren die u tegenkomt op zo’n manier kunt invullen dat u de laagst mogelijke prijs creëert.

Als u bijvoorbeeld uw termijnen jaarlijks betaalt, bespaart u geld. Zelfs als u uw termijnen niet in één keer kunt betalen, kunt u nog steeds geld besparen als u elke maand automatisch uw maandelijkse betalingen vanaf uw bankrekening doet.

Het bijhouden van uw oorspronkelijke kredietgeschiedenis bespaart u ook geld bij het verzekeren van uw huis. Geloof het of niet, hoe hoger uw credit score, hoe lager uw maandelijkse opstalverzekeringsbetaling.

In elke regio van het land zijn er speciale risico’s die niet worden gedekt door een typische verzekering voor huiseigenaren. Aardbevingen in Californië… Orkanen in het Midwesten… Hoge windschade (orkanen) langs de oostkust bijvoorbeeld.

Als u deze risico’s wilt afdekken, moet u privépassagiers tegen hogere kosten aan uw polis toevoegen. Niet extra betalen voor deze specifieke risico’s betekent dat u dit risico op uzelf neemt.
Overstromingen zijn een ander bijzonder gevaar. Er is geen standaard huiseigenaarsbeleid dat overstromingsschade dekt. Je moet dus een apart beleid kopen dat gedragen wordt door de federale overheid.

Er zijn dingen die u rond uw huis kunt doen die de kosten van het verzekeren van uw huiseigenaar verlagen. Een ding is om uw eigendom minder snel te maken om potentiële verwondingen te veroorzaken die tot rechtszaken kunnen leiden. Repareer gebroken of oneffen beton, vul kuilen, repareer verloren of beschadigde vloerdelen op balkons en vloeren en versterk de omheining op daken en veranda’s.

Voeg bewegingsgevoelige schijnwerpers toe aan uw woning om inbraken te ontmoedigen. Knip de struiken weg van de ramen, voeg nachtschoot toe aan alle buitendeuren en plaats sloten op alle ramen om inbraken te ontmoedigen.

Als u een huisbeveiligingssysteem aan uw huis hebt toegevoegd, van het type dat 24/7 wordt bewaakt, kunt u 20% of meer besparen op uw opstalverzekering. Zorg ervoor dat u van tevoren met uw dealer spreekt, omdat niet alle systemen in aanmerking komen voor een volledige korting van 20% op uw maandelijkse termijn.

Hoe hoger het eigen risico, hoe lager de maandelijkse verzekeringspremie. Overweeg uw aftrekbedrag zorgvuldig, omdat van u wordt verwacht dat u dit bedrag in contanten ontvangt als u ooit een claim moet indienen.

Het laatste is om de informatie die u uit dit artikel hebt geleerd, toe te passen op de formulieren die u op 3 verschillende sites moet invullen om de tarieven van de inboedelverzekering te vergelijken. Zorg ervoor dat u wat tijd besteedt aan het invullen van formulieren op ten minste 3 verschillende locaties en zorg ervoor dat u het formulier elke keer op dezelfde manier invult, zodat u elke keer hetzelfde beleid vergelijkt.

Is dat hem. Selecteer nu gewoon de verzekeringsmaatschappijen waarmee u zich op uw gemak voelt en kies vervolgens de laagste prijs uit deze – en dat doet u! Je hebt de goedkoopste risicovolle opstalverzekering online gevonden en je weet dat je maand na maand jarenlang geld zult besparen.

Add Comment