Is een reisverzekering geschikt voor u?

Roomservice de klok rond, schone accommodatie, maar het is een toeristische nachtmerrie. Je bent niet in een hotel, je bent in het ziekenhuis, nadat je je ongeluk in de ziekte hebt geleden in het midden van wat een droomvakantie had moeten zijn. En het ergste is dat je meer uitgeeft aan gezondheidszorg dan aan een echte tour.

Reizigers denken vaak dat een reisverzekering gewoon een verspilling van geld is – het is een account voor iets dat ze waarschijnlijk toch niet zullen gebruiken. Het opgeven van een verzekering kan een moeilijke beslissing zijn. Om u te helpen de juiste beslissing te nemen, moet u uzelf de volgende vragen stellen:

Wat is uw huidige verzekeringsdekking? Als u al een geweldige uitgebreide verzekering heeft, heeft u mogelijk geen andere verzekering nodig. Sommige polissen dekken de transactie die overal ter wereld wordt aangeboden.

Wat zijn de grenzen van het voorgestelde plan? Probeer erachter te komen welke voorwaarden het plan biedt, evenals de dekkingsvoorwaarden. Je wilt niet verbijsterd zijn als je het plan gebruikt.

Waar is uw reisbestemming? Bestudeer de plaatsen die je zult bezoeken. Brengt het milieu meer gezondheidsrisico’s met zich mee?

Ben jij het type persoon dat vaak naar de dokter gaat? Beperk hoe vaak u de afgelopen maanden uw arts of ziekenhuis hebt bezocht. Mensen die zich te veel zorgen maken over hun gezondheid, kunnen beter een zorgverzekering afsluiten.

Word je veel ziek? Als u het type persoon bent dat gemakkelijk bugs vangt, is een verzekering de beste optie.

Hoeveel kost de verzekering? Uiteindelijk zul je moeten nadenken over hoeveel je gaat uitgeven. Als u al betaalt voor gezondheidszorg, moet het betalen voor een terwijl u op reis bent, gewoon een andere incidentele uitgave voor u zijn.

Wat zijn de grenzen van het plan dat je in gedachten hebt? Wil je onderweg geen kosten maken, of wil je je kansen wagen tegen een hoge korting? Biedt uw polis dekking voor een bezoek aan de eerste hulp als u uzelf snijdt in de keuken van de herberg in Sydney? Hoe zit het met noodevacuatie? Bent u ergens met een goede gezondheidszorg of moet u verwachten dat u naar een ander land wordt gestuurd voor het geval u een ernstig letsel of behandeling oploopt?

Reisverzekeringen, hoewel vaak genegeerd als onnodig, kunnen de kleine kosten waard zijn wanneer u merkt dat u overgeleverd bent aan de genade van overzeese gezondheidszorg en de milieurisico’s van het buitenland.

Add Comment