Een opstalverzekering kopen: een overzicht van HO3-polissen en online verzekeringsmaatschappijen

Er zijn tegenwoordig zoveel aanbieders van woning- / eigendomsverzekeringen dat het misschien een beetje verwarrend lijkt, zelfs voor degenen die meer kennis hebben van de branche. Of dit nu de eerste keer is dat u een opstalverzekering probeert te kopen, of u hebt dit in het verleden gedaan en wilt op zoek naar een beter beleid, u moet beslissen of u zelf offertes wilt kopen of een makelaar wilt hebben om u te helpen.

De eerste stap is om erachter te komen wat voor soort huiseigenaarsbeleid u nodig hebt en wat voor soort dekking (en) u nodig hebt. Enkele van de dingen die meestal standaard zijn in verzekeringspolissen (“Homeowners Policy HO3”) omvatten woningdekking, dekking voor andere structuren in uw woning (garage, opslaggebouw, zwembaden, enz.) en sommige items die zich in uw huis bevinden. Dit type polis kan ook situaties dekken waarin u elders moet verblijven omdat uw huis onbewoonbaar is om redenen zoals schade door zwaar weer, knaagdierinvasie, gebroken leidingen / overstroomde kelder, enz.

De site zal een belangrijke rol spelen in de prijzen bij het kopen van een opstalverzekering. Toegegeven, sommige geografische locaties zijn duurder om in te wonen dan andere. Degenen die in een landelijk gebied wonen met een laag criminaliteitscijfer, zullen bijvoorbeeld altijd minder betalen voor verzekeringen dan degenen die in een misdaadgevoelig stedelijk gebied wonen.

Een opstalverzekering kopen met een bekende polislimiet

Om een idee te krijgen van hoeveel uw beleidslimiet het huis dekt, moet u de bouwprijs van het huis bepalen, of de “vervangingswaarde” voor uw huis. Als je je hele huis zou moeten herbouwen, hoeveel zou het dan kosten? Het kan een goed idee zijn om te overleggen met aannemers, dakdekkers, bouwers, etc. om u te helpen met de berekeningen.

Als u enkele waardevolle spullen zoals juwelen, antiek, kunstcollecties, enz… , ga er niet zomaar van uit dat het in de politiek zal worden behandeld. In veel gevallen moet u “passagiers” aan het beleid toevoegen. Deze rijders staan ook bekend als “authenticatie” en hiermee kunt u dekking toevoegen die verder gaat dan wat een standaardverzekeringspolis biedt.

Huiseigenaren hoeven zich tegenwoordig niet aan traditionele verzekeringsmaatschappijen te houden. Er zijn enkele online bedrijven die unieke benaderingen bieden die “flat fee” en “giving back” -services omvatten.

Eén A-rated online bedrijf kunt u Koop een opstalverzekering Wie is citroensap. Het biedt een “flat fee” -model, dat bekend staat om het supersnel betalen van claims. Ze worden ook herverzekerd door enkele van de beste herverzekeraars in de branche. Bekijk nu enkele limonadekortingen om te zien hoe u een goede en betaalbare opstalverzekering kunt krijgen.

Add Comment