Tips voor het kopen van een Mexicaanse autoverzekering voor uw volgende reis

Als u van plan bent om Mexico te bezoeken voor een korte reis of een lang verblijf, en u zult een auto in dat land exploiteren; dan wilt u misschien overwegen om te investeren in een Mexicaanse autoverzekering. Er zijn verschillende rechtsstelsels in Mexico, vergeleken met de Verenigde Staten. En enkele grote verschillen in de verzekeringsdekking die aan bestuurders wordt aangeboden. Bij het kopen van een plan voor een aankomende reis naar Mexico, is het meestal het beste om online een kortetermijnpolis te kopen voordat u het land binnenkomt; om mogelijke problemen te voorkomen.

Verschillen in onderzoeksaansprakelijkheid – Een van de belangrijkste verschillen in autoverzekeringen in Mexico in vergelijking met de Verenigde Staten is het verschil in aansprakelijkheidskwesties tussen de twee landen. Volgens het Burgerlijk Wetboek van Mexico is er geen verantwoordelijkheid voor enige vorm van pijn of emotioneel lijden van degenen die een auto-ongeluk krijgen. Dit betekent dat verzekeringsclaims alleen materiële schade en lichamelijk letsel dekken. Items die nauwkeurig en gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd op basis van hun werkelijke geldwaarde. Dit is belangrijke informatie om te weten, als u een ongeluk heeft.

Koop afzonderlijke rechtsbijstandsdekking – Wanneer u zich in Mexico bevindt, is er geen aansprakelijkheidsdekking om uw juridische verdediging te betalen, voor het geval u een ongeluk krijgt en naar de rechtbank moet gaan. Meestal is er een optie om rechtsbijstandsdekking aan uw polis toe te voegen.

Wees op de hoogte van de Mexicaanse ongevallenwetten – bij het beslissen of u een Mexicaanse autoverzekering wilt afsluiten of niet; onthoud dat als u een ongeluk krijgt, de staatswet vereist dat uw auto binnen de grenzen van het land wordt vastgehouden totdat alle schade is betaald. Met dit in gedachten, zorg ervoor dat uw beleid de kosten van de borgtocht dekt, of voeg eerst extra dekking toe.

Koop online een kortetermijnpolis – Wacht niet met het kopen van een autoverzekering totdat u in Mexico aankomt, u kunt online kortetermijnverzekeringen kopen voor uw reis. Zorg er tijdens het online kopen van je verzekering ook voor dat je een autovergunning koopt.

Verzamel eerst het juiste papierwerk – Wanneer u het land binnenkomt, moet u wettelijk een Mexicaanse autoverzekering en een autovergunning voor Mexico verkrijgen, vooral als u de “grenssector” van het land verlaat. Bij het rijden in het land moeten de verzekeringsclaim, de titelhouder en de bestuurder eigendom zijn van dezelfde persoon. Om een tijdelijke autovergunning te krijgen, hebt u een rijbewijs, registratie, ID, hoofdcreditcard en een soort immigratieformulier nodig.

Overweeg een autoverzekering via uw autoverhuurbedrijf – veel reizigers zullen besluiten om een auto te huren in Mexico na het oversteken van de grens. Uw autoverhuurbedrijf zal u waarschijnlijk een hoogwaardige dekking kunnen bieden. Als u echter aansprakelijkheidsdekking wilt krijgen, moet u deze afzonderlijk van een gelicentieerde provider krijgen.

Ken het verschil in kortingen – kortingen in de Verenigde Staten verschillen van kortingen in Mexico. Meestal met autoverzekering in Mexico, zijn er twee verschillende soorten kortingen. Ten eerste is er de aftrek van materiële schade, die meestal ongeveer 2% van de waarde van de auto is; een minimum van $ 500. Er is ook een diefstalkorting die meestal 5% van de waarde van de auto is met een minimum van $ 1.000. Met verschillen in kortingen meestal; het is belangrijk voor bestuurders om goed op de hoogte te zijn van wat hun kortingen zullen dekken.

Zoek naar medische evacuatie en vliegtickets naar huis – als u zich zorgen maakt over een mogelijk ongeval dat uw reis beïnvloedt; overweeg dan om medische evacuatiedekking toe te voegen. Dit zal betalen voor lucht- of grondambulancediensten. U kunt ook dekking toevoegen om de kosten van vliegtickets naar de Verenigde Staten of Canada te dekken, in het geval van een ongeval waardoor u niet in staat bent om te vertrekken.

Voertuigreparatie – Als bezoeker van het land Mexico willen bestuurders weten of ze hun auto in hun thuisland mogen repareren, of het nu de Verenigde Staten of Canada is. Anders moeten degenen die ongelukken ervaren mogelijk hun reparaties in Mexico laten uitvoeren. Niet alle verzekeringsmaatschappijen bieden deze service aan, maar sommige reisverzekeringsspecialisten hebben deze optie.

Het autobeleid verschilt van land tot land. Maar als verantwoordelijke bestuurder is het altijd slim om uw dekkingsopties te kennen. Als u zich in een ongeluk bevindt, kunt u erop vertrouwen dat uw Mexicaanse autoverzekering u kan helpen uw dekking te behouden. Uw verzekeringspolis kan een nummer hebben dat u kunt bellen, of u kunt Mexico versie 911 (066) bellen in het geval van een ongeval, voor hulp.

Add Comment