Beste offerte voor een inboedelverzekering – 6 tips die u zullen helpen het te krijgen

Beste offerte voor een inboedelverzekering: wilt u ook een meer betaalbare prijs en adequate dekking krijgen? Hier zijn enkele tips die u zullen helpen om gemakkelijk geweldige kortingen te krijgen …

1. Rekening houdend met het feit dat niets vastligt, is het een goed idee om uw opstalverzekering van tijd tot tijd te controleren om er zeker van te zijn dat u niet meer betaalt dan u zou moeten en geen onvoldoende dekking heeft. Het zeldzame tapijt dat tante Molly je gaf, is misschien niet de $ 10.000 waard die je nu hebt verzekerd.

Als het nu minder waard is, doe je het verstandige: verlaag je dekking dienovereenkomstig en krijg daardoor meer betaalbare premies. Maar begrijp dat het tegenovergestelde ook het geval kan zijn wanneer u extra dekking moet kopen omdat deze in waarde is gestegen.

2. Soms willen we ons huis renoveren. Uw motivatie is misschien niet om het verzekeringstarief voor uw huis te verlagen. U wilt er zeker van zijn dat uw huis is zoals u het wilt met alles in perfecte staat.

Weet gewoon dat u in aanmerking komt voor een goedkopere prijs zodra u dit doet. Zorg ervoor dat u uw agent vertelt en vraag ook om hun input als u van plan bent een grotere korting te krijgen om dit te doen.

Nieuwe woningen en gerenoveerde woningen zullen u altijd goedkopere termijnen opleveren. Maar vergeet niet dat hoe breder de vernieuwing, hoe meer korting u krijgt.

3. U betaalt goedkopere premies voor de opstalverzekering als u een groepsverzekering voor de huiseigenaar afsluit. U kunt nagaan tot welke verenigingen u behoort omdat zij mogelijk groepsaftrek hebben ontvangen.

Voordat u deze optie gebruikt, vergelijkt u echter de prijzen die u van een dergelijke link krijgt met wat u bij een andere verzekeringsmaatschappij zou uitgeven. Dit komt omdat u uiteindelijk een verzekeringsmaatschappij kunt vinden die bereid is om minder te nemen dan u zelfs met een kortingsvereniging krijgt. Het loont dus eigenlijk om een grootschalige vergelijking van winkelen te doen als u op zoek bent naar de beste termijnen.

4. Als je community een live-uur heeft, kun je wat kortingen krijgen. Vergeet niet om uw agent te vertellen of uw buurt zo’n korting heeft die u verdient. En als je het niet hebt, kun je het idee aan je buren verkopen en er meteen een beginnen. Iedereen in uw regio zal profiteren, omdat dit hun opstalverzekeringstarieven zal verlagen.

5. Sprinklerinstallatie U krijgt redelijke kortingen. Sprinklers zijn erg handig bij het blussen van branden, waardoor brandschade wordt verminderd. Het is erg duur, dus je zult veel goeds voor jezelf doen om je agent te vragen wat je zou besparen als je dit had geïnstalleerd.

6. U kunt honderden dollars aan besparingen op uw opstalverzekering zien door verzekeringsoffertes te krijgen van verzekeringsoffertesites. De beste manier is om ten minste vijf citatiesites te bezoeken en ervoor te zorgen dat u dezelfde (juiste) gegevens verstrekt. Ik raad u aan om ten minste vijf offertesites te bezoeken, omdat dit ervoor zorgt dat u geen aanbiedingen mist die andere sites niet aanbieden. Dit biedt u een bredere basis voor betere vergelijkingen en verhoogt dus uw kansen om meer te krijgen voor minder.

Add Comment