Vergelijk goedkope autoverzekeringen: een korte handleiding voor het begrijpen van autoverzekeringsprijzen en -dekking

Stoppen en geen verzekering hebben om de agent te laten zien, zal je veel problemen bezorgen. Op zijn minst krijg je een boete van een paar honderd dollar voor het rijden zonder verzekering. Iedereen is wettelijk verplicht om een vorm van autoverzekering te hebben om de meeste voertuigen te besturen, hoewel het vereiste type dekking in elke staat varieert. Leer meer over de wetten van uw staat en begin met het zoeken naar citaten. Vergelijk goedkope autoverzekeringen om te bepalen welke verzekering u zich kunt veroorloven. Beslis echter wat financieel belangrijker voor u is – termijnen of aftrek.

Het is geen geheim dat offertes voor autoverzekeringen afhankelijk zijn van veel factoren, waarvan er vele persoonlijk zijn, zoals uw leeftijd, rijgeschiedenis, credit score, enz. Rijden in bepaalde gebieden zal duurder zijn dan in andere vanwege de wegomstandigheden, het gemiddelde verkeer, de criminaliteit en de lokale wetgeving. In een stad met een hoog criminaliteitscijfer zal het waarschijnlijk meer kosten om een autoverzekering af te sluiten, tenzij je een goed alarmsysteem in je auto hebt geïnstalleerd.

Wat leeftijd betreft, kost een verzekering voor een middelbare school of student meestal extra geld. Veel tienerbestuurders moeten worden toegevoegd aan het beleid van hun ouders. Sommige bedrijven bieden echter kortingen aan studenten die een hoge GPA behouden en chauffeurscursussen volgen. Zelfs als u ouder bent dan 25 jaar, kunt u zich nog steeds aanmelden voor veilige rijcursussen of -programma’s en kunt u in aanmerking komen voor een soort korting.

Welke factoren zullen u helpen bij het vergelijken van goedkope autoverzekeringen

Het zijn factoren als deze waarmee rekening moet worden gehouden bij het vergelijken van goedkope autoverzekeringen. Niet tevreden met de prijzen die je krijgt? Neem contact op met elk bedrijf afzonderlijk om te zien welke soorten kortingen ze aanbieden en hoe gemakkelijk het is om die kortingen te krijgen.

U moet altijd dezelfde kortingen instellen voor elke prijs die u vergelijkt om een realistisch idee te krijgen van wat u gaat betalen, zowel op betalingen als uit eigen zak voordat de dekking begint. Als u een oudere auto heeft die niet veel kost om te vervangen of te repareren, wilt u misschien een hogere korting riskeren om meer geld te besparen op betalingen.

U moet ook beslissen of u meer wilt dekken dan alleen de wettelijke minimumvereisten in uw land. Aansprakelijkheidsdekking is meestal vereist, maar botsing en persoonlijk letsel zijn dat niet. Uitgebreide dekking is ook het overwegen waard, voor het geval uw auto wordt beschadigd door een andere manier die niet hobbelde. Nogmaals, met zaken als beveiligingsfuncties en alarmen kunt u waarschijnlijk korting krijgen.

Meer informatie over kortingen en hoe u dit kunt doen Vergelijk goedkope autoverzekeringen Door te kijken naar Esurance en alles wat het te bieden heeft. Het is de beste plek om goede deals te vinden in autodekking.

Add Comment