Hoe online een verzekering te vergelijken en te kopen

Wanneer dit de perfecte gelegenheid is om uw autoverzekering op te laden, gaan er veel dingen door uw hoofd, zoals of u erbij moet blijven en het opnieuw moet vestigen bij een vergelijkbare verzekeringsmaatschappij of autoverzekeringsontwerpen voor verschillende bedrijven moet vergelijken en kijken of u tekenen van een verbeteringsdeal kunt vertonen. In feite zal het u geen kwaad doen als u een beetje rondkijkt en verklaringen van verschillende bedrijven verwelkomt. De discrepantie kan uw steun zijn, omdat u Premium van uw huidige vangnetprovider kunt verwachten door de gegevens te tonen die uit de markt zijn verkregen, voor het geval u ervoor kiest om bij dat bedrijf te blijven. Aan de andere kant kan het u in staat stellen om over te schakelen naar een superieure ranking voor een alternatief bedrijf.

Essentieel; Herschep je beleid niet voor de tegenstrijdigheid. Controleer uw opties; een vergelijkbaar back-upplan hoeft alleen door te gaan als u enkele add-ons in uw beleid hebt die aangeven dat de functie alleen kan worden gebruikt als u bij uw huidige vangnetprovider blijft. Hoe zit het tegenwoordig met ons begrip van de hypothese dat u autoverzekeringsontwerpen moet vergelijken

1. Vergelijk voor premium

Een van de meest voor de hand liggende redenen om verzekeringsontwerpen te vergelijken, is om een fatsoenlijke ranglijst te krijgen tegen de laagste toegankelijke kostenpremie op de markt. Vergelijk online op verzekeringsaggregatiesites voor kostenloze koppelingen in één webgebied. Langs deze lijnen, op een uitzonderlijk geoptimaliseerde manier, kunt u verschillende autoverzekeringsgegevens krijgen om te vergelijken op een eenzame locatie.

2. IDV meest opmerkelijk

Vooral als het voorkomen van de beste auto’s moet ontstaan, moeten eigenaren de hoogste IDV (beschermde schatting) krijgen. IDV is de meest opmerkelijke schatting die kan worden verhaald op de verzekeringsmaatschappij in geval van totale pech. Wanneer uw auto duur is, moet u naar het bedrijf gaan dat de meest populaire IDV aanbiedt.

3. Minder IDV

Net als de meeste opmerkelijke IDV-bedrijven hebben ze ook een hogere dan lagere IDV. Wanneer uw auto oud is en uw primaire doel is om het te sparen, zoek in zo’n geval naar back-upplannen die akkoord gaan met de garantie van uw auto in de primaire IDV. Nu de verzekeringspremie toeneemt met het uiterlijk in de IDV, moet u de hypothese vergelijken die verwacht dat minder IDV-bedrijf uw auto zal garanderen bij het zoeken naar een verzekering voor een oude of bescheiden auto.

4. Maximale cashless faciliteiten/garage

Net als het onderdeel van de ziektekostenverzekering vangen cashless claimfaciliteiten energie op in de autoverzekeringsbusiness. Garanten scheppen op over de kwaliteit van hun verbindingen met de garage van verschillende motoren waar u uw auto voor reparaties kunt sturen en niet rechtstreeks kunt betalen. Wanneer u kijkt naar de kwaliteitsborging van de opstelling op basis van het feit dat de garage in de buurt van uw gebied een deel van zijn systeem omlijst. Het is nutteloos voor u als de garage van hun systeem zich op verre plaatsen bevindt.

5. Gratis add-ons

Sommige bedrijven pluggen een aantal gratis add-ons in om de kwaliteit van hun autoverzekeringen te verbeteren. Een nauwkeurige statistische enquête zal u vertellen welke bedrijven dergelijke plannen aanbieden. Probeer ter referentie de bijbehorende tabel om de add-ons te begrijpen die bereikbaar zijn op de autoverzekeringsbeurs in India.

6. Maximum aantal add-ons

Niet alle autoverzekeringsmaatschappijen bieden alle add-ons die in het bovenstaande overzicht verschijnen. Kies bedrijven die u de vereiste plug-ins aanbieden tegen betaalbare prijzen. Vergelijk premies na het toetreden tot add-ons om te begrijpen hoeveel add-ons uiteindelijk betalen en beoordeel de extra kosten versus de verwachte voordelen die uit deze add-ons zullen worden afgeleid.

– Vergelijk en koop een verzekering online ( https://www.policyplanner.in )

Add Comment