Gids voor thuisverzekeringsmaatschappijen: vragen die u moet stellen bij het zoeken naar verzekeringsdekking

Wat is een opstalverzekering precies? Het typische beleid dekt reparaties of zelfs het herbouwen van uw huis als het is beschadigd door veelvoorkomende gevaren zoals brand, bliksem, vandalisme, enz. Als u in de buurt van een waterlichaam woont, kunt u ook overstromingsdekking krijgen. De meeste huisverzekeringsmaatschappijen bieden dekking die medische en juridische kosten betaalt als iemand anders dan u of een geliefde gewond raakt in uw tuin of in uw huis.

Sommige interieurartikelen zijn beschermd, zoals meubels, apparaten, muren en ramen, maar items zoals kunstwerken, sieraden en andere verzamelobjecten worden niet gedekt – althans niet in het openbare beleid. Meestal moet u speciale dekking voor dergelijke items bestellen. Als u een dure verzameling kunstwerken, antiek, sieraden, enz. heeft die u wilt dekken, controleer en kijk dan hoe elke verzekeringsmaatschappij voor huiseigenaren ze dekt bij het vergelijken van offertes.

Een ander ding om te overwegen is de kosten van lokale hoteltarieven, of de kosten die gepaard gaan met het moeten wonen met een familielid, als uw huis om welke reden dan ook een tijdje onleefbaar wordt. Misschien wordt het gerepareerd of zelfs herbouwd. Is het de moeite waard om dekking in uw verzekeringspolis te hebben die zal helpen met extra kosten van levensonderhoud als u elders moet verblijven? Of heeft u familieleden of een veilige plek om in de buurt te verblijven en bent u ervan overtuigd dat deze uitgaven niet veel zullen toevoegen.

Het belang van de locatie van opstalverzekeraars

Het is duidelijk dat de site een grote rol speelt in hoeveel huisverzekeringsmaatschappijen u in rekening brengen voor uw betalingen. Het zal een grote factor zijn, of je het nu leuk vindt of niet, als je in een gebied woont dat vatbaar is voor veel natuurrampen. Dat betekent niet dat je het niet kunt betalen. U kunt mogelijk kortingen krijgen als uw accommodatie een aantal weerbestendige functies heeft. Zelfs het hebben van een sprinklersysteem en het instellen van een alarmsysteem zal u helpen besparen.

Wat heeft uw bank of hypotheekverstrekker nodig? Mogelijk hoeft u alleen voldoende dekking te hebben om uw hypotheek af te lossen, niet noodzakelijkerwijs om het huis te repareren of te vervangen. Als u de hypotheek al hebt afbetaald, berekent u de kosten van nieuwere materialen als uw huis moet worden herbouwd. Denk op dit moment niet aan de waarde van het onroerend goed, denk aan de kosten van het herbouwen van elke kamer en het hele huis. Als het toch een oud huis is, zou het dan beter zijn om gewoon een basisdekking te krijgen en het risico te nemen?

Dit zijn allemaal vragen die u moet stellen bij het onderzoeken Thuisverzekeringsmaatschappijen. De beste plek om nu te beginnen is met Lemonade Home Insurance. Dit bedrijf biedt een unieke en betaalbare benadering van verzekeringen en werkt samen met alle grote kredietverstrekkers. U kunt gemakkelijk binnen enkele seconden een offerte krijgen.

Add Comment