Verzekeringsopties voor huiseigenaren – Wat is de schade aan het eigendom van de goede buurman?

Er is een bepaald type dekkingsoptie die vaak is opgenomen in een standaardverzekering voor huiseigenaren waar veel mensen niet bekend mee zijn. Het wordt dekking genoemd voor schade aan het eigendom van een goede buur. Voor de mensen die het bezitten, en velen van hen, zal het u een grote bescherming bieden tegen schade aan het huis van uw buurman waarvoor u verantwoordelijk bent.

Hoe werkt het? Het is gemakkelijk. Dekking voor schade aan het huis van de buurman wordt geboden door een boom te kappen en deze in hun hek te breken. Of er wordt dekking geboden als uw kinderen bal spelen op de voortuin en de bal door het raam van de buurman gaat. Verrassend genoeg wordt dekking geboden, zelfs als uw buurman kan bewijzen dat uw kinderen opzettelijk hun huis hebben beschadigd.

Huisdierschade aan het huis van uw buurman wordt ook gedekt door een goede dekking voor buurteigendommen. Als uw hond op een gat in zijn hek kauwt of het huis van uw buren binnengaat en hun tapijt of meubels vernietigt, bent u gedekt.

De hoeveelheid aangeboden dekking varieert van de ene verzekeringsmaatschappij tot de andere, maar de meeste dekkingslimieten variƫren van duizend dollar tot tweeduizend dollar. Het beste deel ervan is dat er geen korting hoeft te worden betaald wanneer u een claim indient. Neem gewoon contact op met uw verzekeringsmaatschappij en leg uit wat er is gebeurd. Soms moet je uit je zak komen om de schade te herstellen en dan wachten op terugbetaling. Op andere momenten wordt de cheque direct verzonden zodra de schade aan het huis van uw buurman is beoordeeld.

Add Comment