Het scoren van de belangrijkste punten van het verzekeringsagentschap

Veel verzekeringsmaatschappijen hebben het leidende scoresysteem nog niet geformaliseerd. Dit is een waardevolle onderneming voor alle bureaus en moet elk jaar opnieuw worden bezocht, waarbij de ROI van hun marketingprogramma’s wordt bijgehouden.

Wat is het scoren van bullet points? Het is een methodologie die wordt gebruikt om leads te rangschikken tegen een statistiek en vervolgens een waarde toe te wijzen om het niveau van interesse en distributie te bepalen. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat een belangrijke afspraak voor een vrachtwagenverzekering bij uw bureau aankomt. Deze voorsprong met de eigenaar van 15 power units, ze gebruiken de chauffeurs van het bedrijf, ze zijn ontevreden over hun drager. Misschien valt het lead scoring systeem op een schaal van 1 tot 10, en die lead wordt gescoord 8. Wat kan een hogere score krijgen? En welke soorten leads buiten het profiel, en welk resultaat krijgen ze? Potentiële klanten moeten mogelijk een score van 8 scoren om op productscorekaarten te verschijnen.

Wordt lood per regio gedistribueerd naar producenten? Varieert het proces van het omgaan met leads afhankelijk van het type lead, product of lead? Worden zakelijke leads bijvoorbeeld gescheiden door grote en kleine bedrijven, door industrie of product? Worden leads geanalyseerd door groepen ouder dan 50 jaar of jonger? En heeft uw bureau een volgsysteem om te bepalen hoeveel leads voor de afspraak zijn getoond, naar de pijplijn zijn verplaatst, offertes hebben ontvangen en uiteindelijk zijn overgestapt naar nieuwe bedrijven?

Verkopers, verkoopmanagers, producenten en andere ondernemers verwijzen vaak naar prospects met vage termen zoals: nieuw, warm, warm, koud, potentieel, gekwalificeerd, enz. Deze termen doen niet veel om de verkooppijplijn beter te begrijpen of het potentieel voor aankoop over te brengen aan andere teamleden. Bureaus kunnen overwegen een eenvoudige scorecard voor leads te maken om dit probleem op te lossen en de leadscore te identificeren. Het formaliseren van lead scoring biedt voordelen zoals:

  • Helpt producenten perfecte eigenschappen te creëren om de persoonlijkheid van de koper vorm te geven

  • Creëert een eenvoudig digitaal systeem om uw buyer persona te benutten

  • Stelt numerieke waarden in om te rangschikken voor topleads

  • Maak een eenvoudige kwalificerende snelkoppeling om de waarschijnlijkheid van sluiting te bepalen

Wat moet worden opgenomen in een leadscorekaart?

Gebruik de leadscorecard om uw benadering van de aanleg van pijpleidingen te definiëren. Enkele van de kenmerken van uw ideale klant kunnen zijn omzet, groeipercentage, klanttype (bedrijf of consument) en marktniche. Richt u zich bijvoorbeeld op bedrijven met een omzet tussen $ 5 miljoen en $ 10 miljoen? Zijn uw beste vooruitzichten voor snelgroeiende bedrijven, vrachtwagenbedrijven, fabrikanten of consumenten?

Als u aan consumenten verkoopt, zijn het dan vermogende particulieren, mensen met een middeninkomen, millennials of senioren? Zijn uw vooruitzichten in een specifieke nichemarkt zoals bankieren, verzekeringen, biotechnologie, consulting, onderwijs, enz.? Maak een scorecard met uw perfecte kenmerken en een aangepaste snelkoppeling naar onboarding om u te helpen bepalen of u verkoopt aan een potentiële klant op het profiel.

Verzekeringsagentschappen en makelaars die het volgende niveau willen bereiken door middel van verzekeringsmarketing en leadgeneratie, maar niet over de interne middelen beschikken om hun marketingdoelen te bereiken, hebben toegang tot een ervaren marketingbedrijf voor verzekeringsagentschappen.

Add Comment