Bent u op zoek naar een autoverzekeringsschatting?

Schatting autoverzekering: hoeveel heeft u nodig?

Elke autokoper doorloopt een checklist voordat hij zijn nieuwe auto koopt. Het belangrijkste aspect van de lijst is autoverzekering en autoverzekeringswaardering. Een autoverzekering fungeert als bescherming voor uw auto als geheel. Uw verzekeringsbeheerder kan u een verscheidenheid aan autoverzekeringen aanbieden, afhankelijk van het type auto dat u bezit, hoeveel dekking u nodig hebt en hoeveel jaar u bereid bent om bescherming te krijgen voor, voor een jaarlijks bedrag, bekend als een premie.

Wanneer u betrokken bent bij een auto-ongeluk, worden de kosten van de schade die de auto heeft opgelopen gedekt door de autoverzekering van uw keuze, maar dit omvat geen schade die is opgelopen bovenop het totale bedrag van de autoverzekering. De schatting van uw autoverzekering wordt berekend door de IDV of de aangegeven verzekerde waarde van uw voertuig. IDV is het maximale bedrag dat de verzekeringsmaatschappij zal betalen voor schade die uw auto heeft opgelopen. Het IDV-bedrag is ongeveer gelijk aan de werkelijke marktprijs van de auto die u bezit of de showroomprijs van uw auto. De IDV is dus geen vaste waarde en blijft periodiek veranderen. Wanneer u uw autoverzekering na een jaar verlengt, daalt de waarde van de IDV door het bedrag van de afschrijving die er na een jaar op in rekening wordt gebracht.

Welke schade wordt gedekt door de autoverzekering?

Een autoverzekering dekt niet alle schade die uw auto tegenkomt tijdens de verzekeringsperiode. Dekkingen in de Verenigde Staten worden meestal weergegeven in een set van drie cijfers gescheiden door een streepje, bijvoorbeeld 20/50/30 of 100/500/100. De eerste twee cijfers worden meestal gezien voor medische dekking. Voor 100/500/100 betaalt het beleid van de verzekeringsmaatschappij $ 100.000 per persoon tot $ 500.000 gecombineerd voor alle mensen. Het laatste cijfer dekt materiële schade, dat wil zeggen elk voertuig of ander eigendom waarmee u in botsing komt bij een ongeval.

De uitgebreide autoverzekering zal voornamelijk de volgende soorten schade dekken:

 • Aansprakelijkheidsdekking:

Dekking ook bekend als ongevallenverzekering, dekt voornamelijk lichamelijk letsel en materiële schade, d.w.z. schade aan uw voertuig. Het verzekerde bedrag varieert echter van rechtsgebied tot rechtsgebied. De verzekerde mag ook het bedrag van de verzekeringsdekking verhogen (vóór het verlies), om eventuele verliezen tijdens het ongeval te dekken.

Als je je in een ongelukkige omstandigheid bevindt, heb je met je auto een telefoonpaal geraakt. In een dergelijk geval dekt de aansprakelijkheidsdekking de kosten van schade aan de paal. Het dekt echter geen andere kosten in verband met de veroorzaakte schade, zoals onderbreking van diensten die door de telefoonmaatschappij worden geclaimd.

De lichamelijke dekking dekt de verzekerde tegen mogelijk letsel tijdens een ongeval en dekt hem tegen eventuele schade aan een derde als gevolg van een ongeval. De dekking dekt gerechtskosten en schade waarvoor de verzekerde wordt aangeklaagd.

 • Volledige dekking

Volledige dekking dekt zowel de aanrijding als de algehele schade aan uw voertuig. De dekking voor botsingen dekt het voertuig dat betrokken is bij de botsingen, door te betalen om de opgelopen schade te herstellen of door de contante waarde van het voertuig te betalen in het geval dat het voertuig niet kan worden gerepareerd.

Uitgebreide dekking dekt het voertuig tegen schade die gewoonlijk niet als aanrijdingsschade wordt beschouwd. De schade die onder deze dekking valt, is schade veroorzaakt door diefstal, vandalisme of impact op dieren. Bovendien omvatten veel verzekeringsmaatschappijen ook “act of God” -schade, wat elke schade is die wordt veroorzaakt door een gebeurtenis of gebeurtenissen veroorzaakt door factoren buiten de menselijke controle, zoals orkanen, tornado’s, tsunami’s, enz.

Afgezien van de hierboven genoemde hoofddekkingen, bieden verzekeringsmaatschappijen in de Verenigde Staten ook de volgende dekkingen:

 • Schade veroorzaakt door onverzekerde/onverzekerde automobilist (UM/UIM)

 • Verlies van gebruik

 • GAP-dekking.

 • Terugbetaling van huur/lening.

 • Dekking van de wegenwacht.

 • Dekking voor mechanische storingen

 • Bedek aangepaste reserveonderdelen en apparatuur.

Hoe bereken je een schatting van een autoverzekering?

U kunt deze eenvoudige stappen volgen om uw schatting van uw autoverzekering correct te krijgen:

 • Voordat u een auto koopt, moet u uw keuzes beperken.

 • Bepaal idealiter hoeveel dekking je nodig hebt. Als u een nieuwe auto koopt, moet u een verzekering afsluiten die ook botsings- en systeemschade dekt. Dit is echter niet verplicht in het geval van het gebruik van auto’s.

 • Vergelijk verzekeringsoffertes voor uw auto. Verschillende bedrijven hebben verschillende verzekeringskosten voor uw auto, afhankelijk van het type model en de marktprijs. Door de status quo te vergelijken, zal TES u helpen de beste verzekering voor uw auto te bepalen.

 • Maak de uiteindelijke keuze, op basis van het vergelijkingsschema.

Wat moet uw ideale schatting van een autoverzekering zijn?

Er zijn veel factoren die van invloed zijn op Schatting autoverzekering. Idealiter zou u een plan en een bedrag moeten kiezen dat de meeste potentiële schade dekt die uw auto in een mensenleven kan oplopen. Het verzekeringsbedrag dat u hebt gekozen, moet meestal hoger zijn dan de werkelijke kosten van uw totale voertuig.

De uiteindelijke inschatting van een autoverzekering zal uiteindelijk afhangen van uw eigen keuzes en individuele situatie. Het is altijd aan te raden om na het berekenen een kijkje te nemen naar het brede scala aan opties en bedrijven die autoverzekeringen aanbieden. Schatting motorverzekering. Het vergelijken van verzekeringsoffertes en wat ze met elkaar dekken, zorgt ervoor dat u het meeste uit uw autoverzekering haalt.

Add Comment