De noodzaak van een echte overstromingsverzekering

Helaas voor Californiërs is de overstroming van dit jaar hier. Zoals verwacht kwamen de regens van onze lange, lange droogte. Drie jaar later antwoordde de regengodin.

Het is een veel voorkomende misvatting in Californië dat alleen mensen in het Midwesten bescherming tegen overstromingen nodig hebben en dit is een zwak argument. Hoewel de overstromingen die we in Californië krijgen anders zijn, zijn ze zeker niet onbestaande.

Gelukkig voor veel inwoners van de San Francisco Bay Area kan een overstromingsverzekering goedkoop zijn als u in een goed overstromingsgebied woont en uw gemeenschap deelneemt aan het National Flood Insurance Program, bekend als NFIP. National Flood Ins worden voornamelijk beveiligd door de Amerikaanse nationale overheid via het Department of Homeland Security.

Klanten die in overstromingsgebieden A en V wonen, zullen helaas veel meer betalen aan overstromingsverzekeringskosten. Soms is het meer dan 9 of zelfs 10 keer die kosten. Er zijn natuurlijk veel andere classificatiefactoren betrokken, zoals de exacte hoogte van uw huis en de fundering die u heeft. Klanten die in zogenaamde risicovolle overstromingsgebieden wonen, worden steeds vaker belast met de ontmoedigende taak om overstromingsprijzen te betalen die de ogen van de gemiddelde consument zouden tranen. Geloof me, het is een groot aantal

In een recent artikel op CNBC, getiteld Now California El Niño overstromingen Houd plafonds en verzekeringsmaatschappijen bezet. Het artikel wekt de indruk dat een verzekering kan worden verkregen voor slechts $ 400 of $ 500. En hoewel dit voor sommigen waar kan zijn, is het niet waar voor degenen die in een overstromingsverzekering met een hoog risico wonen. Prijzen van $ 400 worden meestal geassocieerd met wat bekend staat als voorkeursprijzen, waarvoor veel klanten in aanmerking kunnen komen.

Wat moet een klant die in een overstromingsgebied in Californië woont doen? Winkelen met een overstromingsverzekering zal hen waarschijnlijk niet zoveel helpen als de reguliere verzekering van huiseigenaren (opstalverzekering) helpt. Er zijn echter bepaalde momenten waarop een particuliere overstromingsprovider zinvol kan zijn. Veel agenten zijn niet bekend met deze opties.

Er moet vooral worden opgemerkt dat overstromingen bijna niet worden gedekt door de verzekering van uw reguliere huis. Een andere speciale opmerking is dat een nieuwe overstromingsverzekering meestal een wachttijd van dertig dagen vereist voordat deze van kracht wordt.

Dus, is het te laat om een overstromingsverzekering te kopen, Californië? Persoonlijk denk ik van niet, maar het komt steeds dichterbij. De tijd dringt.

Add Comment