Kosten van de woningverzekering: samenvatting van inboedelverzekeringen, dekking, offertes en kortingen

Huiseigenarenverzekering is een soort verzekeringspolis die eigenaren beschermt tegen schade en verliezen veroorzaakt door risico’s zoals inbraak, brand, rechtszaken van bezoekers die gewond raken, noodweer, enz. Je hele leven kan in één minuut veranderen. Wat als je huis ineens afbrandt? Of komt er een once-in-a-lifetime overstroming of orkaan om het te vernietigen? U bent beschermd zolang u slim bent over de kosten van de opstalverzekering en de polis die u kiest.

Als u al een verzekering voor huiseigenaren heeft, is het een goed idee om uw beleid elk jaar met uw financieel adviseur te herzien om ervoor te zorgen dat u nog steeds voldoende dekking heeft om aan uw behoeften te voldoen. U kunt altijd op elk moment aan uw beleid toevoegen om wijzigingen in uw huis en eigendom weer te geven, zoals verbouwing, renovatie, landschapsveranderingen, enz.

Zoals met elk type verzekering, nemen mensen de tijd om te winkelen, krijgen ze verschillende offertes van verschillende bedrijven en vergelijken ze wat er wordt vermeld en de prijzen. Overweeg bij het overwegen van de kosten van een opstalverzekering de herbouwprijs in plaats van de huidige woningwaarde. Materiaal- en bouwkosten om uw huis te herbouwen zullen waarschijnlijk veel meer kosten dan de huidige waarde van het huis.

Kosten van een opstalverzekering per type polis

Waar moet je beginnen met zoeken? Begrijp gewoon dat er een aantal soorten verzekeringen zijn, variërend van HO-1 tot HO-8. De meeste eengezinswoningeigenaren vinden de HO-3 ideaal, omdat deze vrij uitgebreid is en dekking biedt voor de meeste “gevaren” waarmee ze te maken krijgen, zoals diefstal, brand en wind. Overstromings- en aardbevingsdekking is echter meestal niet inbegrepen, dus u kunt ze toevoegen als u denkt dat u dat nodig hebt. Zelfs een kleine kreek kan van de ene op de andere dag een woeste rivier worden – onderschat de vernietiging die water kan aanrichten niet.

Sommige banken zullen u al verplichten om een overstromingsverzekering af te sluiten als u in een “overstromingsgebied” woont om in aanmerking te komen voor een woonkrediet.

Hoeveel kost een opstalverzekering? Het hangt echt af van factoren zoals de waarde van het huis, waar u woont, misdaadcijfer, grootte van onroerend goed, uw kredietgeschiedenis, enz. Het is duidelijk dat mensen in gevaarlijkere gebieden meer zullen moeten betalen. Over het algemeen kunnen huiseigenaren verwachten tussen $ 30 – $ 40 per maand te betalen voor elke $ 100.000 van de woningwaarde. Er zijn kortingen beschikbaar voor degenen die extra voorzorgsmaatregelen nemen, zoals het krijgen van brandalarmen, sprinklers, beveiligingscamera’s, enz.

De beste manier om lager te komen Kosten van de inboedelverzekering En kortingen door Lemonade Insurance te bezoeken, waar polissen beginnen “bij $ 25 per maand” en claims snel worden betaald.

Add Comment