Antwoorden op de meest gestelde vragen over kosten en dekking van titelverzekeringen

Als het gaat om kosten voor inboedelverzekeringen, dekking en andere belangrijke beleidsfeiten, kennen veel huiseigenaren de details niet. In sommige gevallen kan de handeling van het kopen zo ontmoedigend lijken dat ze de belangrijke stap van het veiligstellen van hun investering kunnen overslaan. In feite kan deze eenvoudige stap sommige huiseigenaren enkele duizenden dollars besparen, waardoor het een waardig onderdeel van het proces is dat niet mag worden gemist. Als u overweegt een huis te kopen, lees dan deze antwoorden op de meest gestelde vragen, zodat u kunt beschermen wat uw meest waardevolle bezit kan zijn.

Wat is een inboedelverzekering en waarom heb ik deze nodig?
In sommige gevallen zijn verhuurders geschokt om te ontdekken dat iemand anders een voorrecht of claim van een of andere soort heeft op het huis dat ze zojuist hebben gekocht. Door uw aankopen van onroerend goed te verzekeren, wordt u beschermd tegen claims van anderen op het huis en, indien nodig, wordt u gecompenseerd voor eventuele financiële verliezen.

Hoe kunnen dit soort onbetaalde pandrechten of claims worden gekoppeld aan een woning nadat deze is verkocht?
Eigendomsoverdrachten zijn al meer dan 200 jaar aan de gang in de Verenigde Staten. In die jaren werden overdrachten vastgelegd en opnieuw opgenomen in boeken en papieren dossiers, en nu op computers. Soms worden er fouten gemaakt waarbij records worden verwezen, gekopieerd en overgedragen. In veel gevallen zijn dit soort fouten terug te voeren op menselijke fouten. Andere omstandigheden vloeien voort uit frauduleuze activiteiten, zoals een persoon die optreedt als eigenaar van een onroerend goed wanneer hij niet de rechtmatige eigenaar is. Andere veel voorkomende problemen zijn onbetaalde onroerendgoedbelasting, een vervalste handtekening of onjuiste eigendomsbeschrijvingen.

Hoe lang duurt de titel?
Het blijft van kracht en beschermt uw investering in uw huis zolang u eigenaar bent van het onroerend goed, of het nu minder dan een paar jaar of vele decennia is.

Hoeveel kost een inboedelverzekering en wie betaalt die?
De kosten van de inboedelverzekering variëren van verkoop tot verkoop, op basis van de waarde van het huis. In sommige gevallen worden de kosten van het beleid gedeeld door de verkoper en de koper, hoewel het meestal wordt beschouwd als de exclusieve verantwoordelijkheid van de koper. Ze worden vaak doorgerold in afsluitkosten, zodat de koper zich geen zorgen hoeft te maken over extra uitgaven uit eigen zak.

Hoe vaak betaalt een huiseigenaar kosten?
Deze worden slechts één keer betaald, bij het kiezen van een polis. Veel mensen beschouwen dit als de belangrijkste investering die een huiseigenaar kan doen bij het kopen van een nieuwe woning.

Add Comment