Home Insurance Deals: Tips voor het krijgen van betere offertes en kortingen

Het kan enige tijd duren om wat onderzoek te doen, maar u wilt echt voorzichtig zijn bij het evalueren van aanbiedingen voor opstalverzekeringen. Hoe weet u welk bedrijf bij u past? Hoe zit het met de politiek? Bevat het alles wat je nodig hebt? Is het geschikt voor uw huis en eigendom? Hoe zit het met de inboedel van uw woning? Al deze vragen moeten worden beantwoord voordat u contracten ondertekent.

Controleer altijd de financiĆ«le stabiliteit van elk bedrijf dat u overweegt en raadpleeg consumentensites om beoordelingen en beoordelingen te lezen. Houd er ook rekening mee dat u misschien niet per se het traditionele type verzekering nodig heeft. Er zijn nieuwere en modernere oplossingen zoals “peer-to-peer modellen”. Dit is een ideaal systeem voor diegenen die het moeilijk vinden om op de traditionele manier een betaalbare verzekering te krijgen.

Het maakt niet uit welk type systeem u kiest, het is essentieel dat u de waarde van uw eigendom en inhoud kent. Als de huidige marktwaarde van uw huis niet echt groot is, hoe lang duurt het dan om reparaties uit te voeren als het beschadigd is door een brand of overstroming? Hoeveel kost het om een heel nieuw huis te bouwen? Net als elk ander type verzekering, moet u verzekeringspremies versus aftrekposten overwegen als het gaat om aanbiedingen voor inboedelverzekeringen.

Een manier om korting te krijgen en geld te besparen op uw betalingen is om uw huis zo rampbestendig mogelijk te maken. U kunt bijvoorbeeld besparen op verzekeringspremies door sterkere dakbedekkingsmaterialen aan te schaffen, uw dak te versterken, stormluiken toe te voegen, te investeren in sprinklers, sanitair en verwarming bij te werken, enz.

Lijst met items voor aanbiedingen voor opstalverzekeringen

Maak een lijst met persoonlijke en waardevolle items die u wilt beveiligen. Ga er niet automatisch van uit dat ze worden opgenomen in de algemene dekking. De persoonlijke bezittingen die mensen meestal willen dekken in verzekeringspolissen omvatten dure collecties, sieraden, kunst, bont, elektronica, enz. Zelfs als persoonlijke eigendommen zijn opgenomen in het verzekeringstarief van de huiseigenaren, is dit mogelijk niet genoeg en kunnen er uitzonderingen zijn. Sommige mensen kiezen ervoor om extra bescherming te kopen voor specifieke waardevolle items.

Als u al een opstalverzekering heeft en overweegt op zoek te gaan naar iets betaalbaarders, is het enige dat u wilt doen uw huidige woningdekking herzien om ervoor te zorgen dat deze ten minste 80% van de volledige vervangingskosten van het huis is. Als dat zo is, kan uw huidige bedrijf het bedrag verlagen dat het u zal betalen als u een claim indient. Houd hier rekening mee wanneer u op zoek bent naar een betere nieuwe deal of stappen onderneemt om de waarde van uw huis te verbeteren.

Nu u een beter begrip heeft van de basisprincipes van een inboedel- / inboedelverzekering en hoe Aanbiedingen voor opstalverzekeringen Werk, het is tijd om onderzoek te gaan doen. Een van de bedrijven die nu erg populair is, is limonade. Het biedt een uniek type peer-to-peer-oplossing en pusht claims zeer snel. Controleer of het beschikbaar is in uw land en zo ja, controleer dan of u in aanmerking komt voor een limonadeverzekeringskorting.

Add Comment